torsdag 23 februari 2012

Men vet ni vad. Jag måste ju bara berätta!

Vet ni förresten vad jag (min lilla glömskhöna), fick på posten för närmare ett par veckor sen. Jo det ska jag berätta!

Se här vad som låg i våran postlåda här runt husknuten..Ett rart litet paket (hjärtana är jag förstås själv orsak till, kändes lite för utelämnande utan dom som ni säkert förstår ;)), helt i min stil. Och säkert med återvunnet material. Ser ut som en liten bit tapet. Oavsett vad, så har nu den lilla biten papper varsamts rullats ihop av mig och hamnat i min samling av sparade tapetstuvar och presentpapper. Snöret har fått sig en plats det också såklart. Och kommer helt klart till användning vid senare tillfälle, kanske när jag själv fått orsak till att sända ett litet paket :)
Och vad fanns det då däri..?Jo, inget mindre än en fullkomligt underbar liten påse med praliner, se så rart.


Och med en egengjord superhärlig etikett och allt,
"Godsaker - för den som gillar mörk choklad med
läskig fyllning".


Hahaha, så himla underbar, "läskig fyllning"..
Ja för den som inte gillar fyllning av diverse likörer så är det förstås av läskig karaktär :)

Men hur kom det nu sig att jag fick dessa praliner med den läskiga fyllningen? Jo HÄR kan ni läsa hur det hela började.. och resten, ja det är nog inte så svårt att klura ut ;)

Och se sån tur nu då att jag är löjligt störtförtjust i just mörk choklad med läskig fyllning, eller hur Sofia? För vem skulle du annars ha skickat de till? ;)

Tack så hemskt mycket Sofia för att du då för ett par veckor sen, förgyllde min i annat fall så gråtrista Torsdag med dina oönskade rester från Julen, Tack! :)

/Linn

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...