tisdag 13 december 2011

Lucia.


I eftermiddag ska vi iväg på Lucia-firande på Öppna förskolan :) Hoppas det blir lika mysigt som jag föreställer mig.


Har lite svårt att få julkänslorna att infinna sig till fullo i år. Tittar jag ut skulle det lika gärna kunna vara tidig vår, sådär som när snön precis smält bort tidigt tidigt om våren. Ingen Julkänsla alls utomhus, jättetrist! Och ofantliga kontraster mot förra året. Vid den här tiden förra året hade det nästan hunnit gå 2 månader (!) med runt en halvmeter snö överallt! Den här vintern fick vi ett tunt litet snötäcke på max 2 cm, och ja det har ju hunnit smälta bort nu.

Hoppas verkligen på snö på marken på Julafton iallafall, en grön Jul vill jag verkligen inte ha! Fast hellre en grön Julafton än ingen alls förstås! ;) Såg på vädret igår, och det verkar som att det äntligen vankas snö i veckan :) Får hoppas den ligger kvar sen :)

Men snö eller inte. Lucia ska firas iallafall! Och dagen till ära så har dottern bestämt att hon minsann ska ha både glitter och luciakrona i håret, och ljus i handen. Rött band och glitter runt midjan. Ja varför inte.. ska man fira Lucia så ska man göra det ordentligt! ;)


Hur firar Ni Lucia? Eller är det som vilken dag som helst? :)


Klänningsvalet dottern gjorde till ombytet efter Lussefirandet.
Är störtförtjust i den! Så underbara färger! Skulle vilja ha en likadan själv ;)
 

/Linn

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...