fredag 23 mars 2012

Om att se fram emot något fint... Det slutade med FEST!

Välkomstdrinkarna vi bjöd gästerna på.
Ju mer färgglad dryck, till desto yngre gäster är dom ;)

En dag i slutet av Februari såg jag och hela min lilla familj fram emot eftermiddagen och kvällen senare samma dag. Då skulle vi nämligen få besök av en finfin familj för lite festligheter. Och såg fram emot den eftermiddagen och kvällen, det gjorde dottern också skulle man kunna säga ;)Jag hade bakat en kladdkakecheesecake.

Pappan i huset hade ju gjort misstaget att berätta om vad som skulle hända den där eftermiddagen och kvällen redan tidigt på morgonen dagen Innan! Tänk er över ett dygn med konstant prat och tjat från en 3 åring om hur Himla roligt det ska bli. Hon pratade tillochmed i sömnen natten inför den här dagen i slutet av Februari. 

Pappans "Oj hoppsan!" resulterade alltså i att dottern dagen Innan vi hade det efterlängtade besöket hos oss, tillbringade halva dagen med att ständigt glutta i ytterdörren och kolla om bästisen T med familj var framme hos oss och redo att kliva in.

Det tog sin tid den dagen, innan det gick in att bästisen T kommer först Nästa dag, och att det då alltså inte är nödvändigt att var 5:e minut öppna ytterdörren och kolla om han är där ;)
 

Älskade unge! ♥

Den underbara rosen vi fick av våra gäster
den där kvällen i slutet av Februari.

Vi bjöd på middag, det hade sambon min gjort bra minsann! Supergod gryta på fläskfilé, bacon, mängder av grönsaker och färsk chili bland mycket annat. Till barnen och dom som ville ha så serverades det creme fraiche till alltsammans och det var välbehövligt, för det var rejält med styrka i den grytan vill jag lova, otroligt gott!

Vi spelade spel, knaprade snacks, surplade i oss goda drycker, umgicks och hade en härligt festlig kväll med många skratt! 
De 3 åriga barnen, bästisarna (iallafall om dottern får säga sitt ;)), lekte bra hela kvällen. Alltid lika roligt att se. När tröttheten började sätta in på de båda små, mös de under filt i fåtöljen och tittade på film :)Vi bjöd på fika, efterrätt om man så vill, i form av en kladdkakecheescake (Recept kommer i ett senare inlägg).

En fantastisk kväll! ♥

/Linn

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh den kakan ser mumsig ut, väntar med spänning på recept :-)
Kram Åsa

Linnea sa...

Det är en kväll vi kommer minnas!
Var mycket trevligt och allt smakade mycket bra!!
Tack för den!
Ser fram emot många härliga sommar dagar och kvällar tillsammans med er!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...