fredag 13 juli 2012

Sweden Hills - ska man skratta eller gråta, eller gråta av skratt!?

Haha ja vad ska man säga, Sweden Hills. Har ni hört talas om det?

Det hade inte jag. Fram tills vid midsommar i år så hade jag ingen aning om att det fanns. Men det gör det alltså, i allra högsta grad. I Japan!!Sweden Hills, ett bostadsområde i en del av Japan som består av ca 500 hus i svensk "rött hus med vita knutar" anda, och bo på svenska landsbygden-känsla. Helt otroligt! Otroligt på ett sånt vis som får mig att i en blandning le med hela ansiktet, ruska konfunderat på huvudet och skratta så jag kiknar med tårarna sprutandes av skrattattacken. Och allt det omvartannat under flera minuters tid. Haha så sjukt galet, tokigt och härligt på samma gång!

Och som grädde på moset liksom, de firar i detta bostadsområdet dessutom en Svensk Midsommar (och säkert många andra svenska högtider också, och säkert hundra gånger bättre än vad vi svenskar gör)! Med Midsommarstång, blomsterkransar i håret, klädutstyrslar med tillhörande bentofsar och ja, hela kittet.


Haha, fantastiskt!! Och tänk att vi faktiskt kan finna en liten del av Sverige så himla långt bort som i Japan. Facinerande. Och ja, väldigt knasigt, men roligt och himla härligt på nåt vis :)


(Alla bilder funna och lånade här och här).


/Linn

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...