onsdag 25 januari 2012

Allt är inte alltid vad det ser ut att vara.


Åh vad roligt det är med lite nytt! Oftast räcker det med att ändra om bland diverse inredningsdetaljer, tavlor, textilier och möbler..


..eller som här, med ett par ljuslyktor.


Varav den ena av dom två egentligen är, som säkert synes, en gammal julgransfot i gjutjärn.



Men den är så otroligt vacker att den förtjänar att synas året runt tycker jag. Så jag hällde helt enkelt i lite sand och tryckte ner ett lite rejälare blockljus.


Medans denna här ovan (och ja, nedan också för den delen) är ett nyförvärv. En lykta inköpt med hjälp av ett presentkort som jag fick när jag fyllde 30 år.


Så tack så mycket morbror K med sambon L för jag fick möjlighet att införskaffa något nytt till hemmet! :)



Kändes smått fantastiskt måste jag säga, att faktiskt köpa något bara till mig själv! Presentkortspengen räckte även till lite smått i pysselväg från Panduro. Perfekt! :)


Jag har dessutom alltid haft en stor förkärlek för att använda föremål till sådant som de från början egentligen inte var tänkta till. Som med denna julgransfo.. *harkel* ..Ljuslykta(!) till exempel ;) :)

(Tråkigt nog blev endel av bilderna väldigt pixliga.. tog dom visserligen med mobilen, men fullt sådär illa brukar det sällan bli. Aja, syns väl vad det är ändå får jag hoppas :)).

/Linn

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...