torsdag 8 december 2011

Allt blir verkligen inte som man tänkt sig.

Har inte riktigt hunnit gå en hel vecka sen jag skrev sist, men heller inte allt för långt ifrån ;)

Fullt upp hela tiden här hemma! Och det Samtidigt som jag ramlade ner i en rejäl svacka igen, en smärtsvacka. Ett skov om man så vill.

För er som inte vet så lider jag sen snart 16 år tillbaka av svår daglig fysisk smärta, en smärta som sitter i hela kroppen, men växlar i intensitet från minut till minut, dag till dag, månad till månad, år till år... Men som trots det Alltid finns där! Dygnet runt, året runt. Alltid.

Det jobbigaste med smärtan är numera inte smärtan i sig utan att den tenderar att förstöra så mycket, fördärva planer planerade sen länge till exempel. Och att allt verkligen inte blir som man tänkt sig, ja det är så sant som det är sagt. Smärtan sätter minst sagt käppar i hjulen för mig, om och om igen.

Som skönt är så börjar jag nu så sakteliga vara på banan igen. Fortfarande ont såklart, men nu är det iallafall inte så jag bara vill vråla rätt ut! Hur länge jag får må så pass bra som jag gör just nu kan jag aldrig veta. Kan vara tills imorgon, eller nästa timme.. en vecka, en månad.. Men oavsett vad, så tänker jag precis som alltid när jag har lite mildare smärta, passa på att göra Allt jag vill hinna och orka med när jag annars har alldeles För förbenat ont!

Sådetså! ;)

/Linn

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...